TÄNKTE BARA SÄGA ATT....

Tänkte bara tala om att jag har flyttat mig från en plats till en annan, med bara tanken. Nejdå, men jag har bytt blogg. Jo, det är sant. Madelenlundholm.devote.se (tjejen med fantasi). Nej men blogg.se har krånglat så mycket osv så känner att ja vill byta. Även fast ja typ aldrig uppdaterar bloggen men...Ska försöka göra det nu hade ja tänkt!
Hörs vi på devote?
PUSS!

SHALL I HOLD THAT FOR YOU SIR? OK

måste tala om att jag har världens snällaste pappa. Åkte med honom till Media markt igår och kika på lite kameror och kom sedan hem därifrån med en NY! En canon EOS 550D, har bytt upp mig lite och ja måste säga att jag är riktigt nöjd med den, Tack ännu en gång pappa!
Senare så åt vi utepå restaurang, Syster Melinda var även med.
Var hemma hos Isabelle på kvällen och bara myste på med lille P och "lille" E! haha.
Imorgon är det Måndag, ny vecka! Jobbigt men det är bara att bita ihop. Imorgon efter skolan måste ja verkligen ta vara på tiden, alltså skriva sammanfattning om en bok, Malin+Rasmus= Sant. Samt förbereda muntlig redovisning som ska vara klar på TORSDAG! hua.
Men nu kära vänner ska jag....sova, tror ja? kanske kila lite på idol innan ja somnar, eller varför inte rena rama rolf som ja kikat på en månad i streck ungefär? jaja.
Puss på er!
Lille P.

CANON EOS 1000d

Hej kära vänner!
Nu är det så här att jag tänker sälja min kamera för jag känner att det är dags att köpa en ny. Det är en perfekt nybörjarkamera, tar perfekta bilder. Inge fel på den, det enda som saknas är en ögonmussla men den funkar lika bra ändå. Mer information om den kan ni läsa här. Canon Eos 1000d!
Kommentera om ni är intresserad. :)

SKOLFOTO.

Heheeej!
Har precis haft skolfoto och ja lovar det blev BAJS som vanligt. Sitter just nu och väntar på att våran lektion ska börja och medans vi väntar så sitter jag här med min gode vän My.

MY SHOPS.

hej, hallå, tjena, tja, hejsan!
Sitter hemma i sängen och spelar my shops på facebook, hemskt roligt spel (a) hehe! ska snart gå och sminka om mig för att sedan åka in till alltinska skolan och äta middag med mamma och Mats  där syster serverar.
Idag har vi bara haft styling lika som igår. Igår fick vi prova på att skugga eller vad man ska kalla det i ansiktet och idag så fick vi sota ögon, kul kul! Ska ta medmig kameran nästa vecka tror ja och ta lite bilder när vi arbetar i salongen. Men nu kära vänner ska ja gå och sminka miiiiiiiig, hörs heeeej!

KOPPLAR AV.

Ny duschad och i ny bäddad säng kryper ja nu ner i med en bok i handen som måste vara utläst på torsdag. Det kirrar jag ikväll känner jag. Hörs på senare!
PUSS

20.12

Nu var det ett tag sedan ja skrev igen. Har inte haft nått internet hemma så har inte kunnat suttit vid datorn. Igår på skolan så hade vi öppethus på kvällen, fick bjuda in familj och vänner så dom kunde bli informerad om skolan och vad vi gör här. Fick även komma och bli stylade och fotograferad. Jag ringde hit mamma från jobbet för alla gick ju i skolan så ingen annan kunde komma. Men kul var det ju. Trivs väldigt bra på stylist linjen. Ett tips till er som ska börja gymnasiet nästa år.


Sitter hemma hos Hanna just och nördar vid datorn medans Hanna fixar sig. Har nämligen precis färgat hennes hår. Sedan ska vi nog ut på nåt äventyr.


Imorgon börjar jag 12, sköönt. Efter skolan ska ja åka och möta upp hanna i stan och då ska vi först gå och käka på subway och sedan åka in till birsta och leta nån present till nån hon känner som fyller år sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Men nu ska ja gå och se hur det går för Hanna. Hörs imorgon eller något!


PUSSSSSSSSSSSS




Hanna från i somras när vi väntade på tåget i Gävle.


RSS 2.0