FÖTTERA

Pajen blev hemskt god, tro det eller ej. Fick tyvärr ingen bild på den men ni överlever nog.

KLÄDER KLÄDER KLÄDER

har rensat garderoben lite. och alla dessa kläder som ja nyss hängt in i garderoben ska ner i väskan om nån timme för ska sedan åka till pappa...jaja!


Sitter och väntar på att Jocke ska höra av sig så vi kan ta en liten promenad ner på affären och köpa snus till honom och hamburge dressing til mig, hihi!


Sedan ska ja även baka hallon paj. Mums! har dock aldig bakat paj så det blir ju intressant. Kommer säkert bilder på det också. Hörs lite senare!
Puss

BÄSTA HÅKAN!

Helt fantastiskt underbart jävla magiskt!

FÖR JAG VILL JU VETA OM KÄRLEK FINNS

Vill ha skola nu, tro det eller ej men det här sommarlovet har verkligen varit sämst. Jo visst har de haft en hel del bra dagar och nätter med underbara vänner men de är bara nå få. Har glidit ifrån min bästa vän men även byggt upp vänskapen med en annan igen..
Vill flytta från denna stad, har inget mer att säga. Godnatt
Designen är helt....ja som ni ser. Ska försöka fixa det när jag har ork till det

ALPACKA?

Sådanna här små djur har jag sett idag, väldigt söta faktiskt. Visste inte ens att dom fanns i sverige? Vad är det för djur ens? Alpacka? haha!

Har åkte med mamma och Mats från klockan 12 i morse till ca 21.00 längst kustvägen till Juniskär, Bergafjärden, Lörudden, Skatan, Gallströms bruk, mm.. Gjorde en liten utflykt sådär i fin vädret. Sedan stannade vi även i Mellanfjärden och köpte oss en varsinn sik macka, AS god!

Nu tänkte ja ta en snabb dusch och sedan krypa till kojjs. Godnatt!

HOME SWEET HOME

Hemma nu igen, kom hem igår efter en lång bilresa på ca 6 timmar. Men det var ju roligt i bilarna på väg hem. Hannas pojkvän kom på torsdagen och sedan hannas två brorsor och deras tjejer på fredagen så det var ju kul.
Har inte gjort så himla mycket där nere, bara tagit det lugnt och vilat upp oss lite. Men skönt att vara hemma!
Måste säga STORT grattis till syster Melinda som idag tagit körkort!!!! kom in och väckte mig och skrek att jag skulle skynda mig på med kläder för vi skulle ut och åka, for ut till morfar och hejade och sedan åkte vi till birsta och åt sedan ut till mormor och morfar igen och fika tårta för at fira. Sedan till Hanna och heja på henne sedan upp till wi och hämta Markus och åka till max så han fick äta och bjöd oss på glass. Haha!
Ikväll har ja även varit med min efterlängtade Isabelle! länge sen vi sågs nu.
Sitter just nu och lyssnar på Movits! lite surt nu i efterhand att jag missade ja, Movitz, Håkan, Kapten röd, petter, September, Oscar linnros, Daniel Adams-Ray, Veronica Maggio och massa fler som var på gatufesten. Men men, kostar ändå bara massa pengar.
Här är lite bilder från Älvestorp!
I väntan på tåget i Gävle.
Hannas Farmor och Farfars hus, MYYSIGT!
Roberts fulbil!
Ja det var nog det mesta. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på water for elephants.
Godnatt!

RSS 2.0