JAG SER STADEN SJUNKA SOM TITANIC MED ALLA LJUSEN TÄNDA

Jag har typ __________________såhär tråkigt just nu!
Sitter som vanligt vid datorn och gör typ....ingenting. Eller jo, har smyckat till min byxdress lite granna, lite nitar här och var, har dock aldrig använd den...hade till och med prislappen kvar. Men man ska kanske börja använda den nudå?
Hade aldrig nån tillgång till dator igår så det blev aldrig nån bild på naglarna. Och det blir ingen bild ikväll heller för kameran har nåt ALVARLIGT PROBLEM!
Istället så bjuder jag på en söt liten bild på mig och Hanna.

TIDSINSTÄLLT

Eftersom detta inlägget är tidsinställt så är jag nog förmodligen påväg till Östersund med Isabelles faster Linda för att göra naglar nu igen. Lite jobbigt dock men man måste ju ställa upp för laget, plus att man får fina naglar! hihi. Lägger in bild på dem när ja kommer hem så vi hörs då. Kyss

"DRICKER ÖL OCH PRATAR HIV"

Har varit ute och strosat på byn ikväll med trevligt folk, mycket skratt vill ja lova.
Vill även säga några ord om hundbajs, folk som har hundar PLOCKA UPP SKITEN EFTER HUNDEN. Märkte det nu ikväll att nu är det nog, gick rakt ner i skiten, fastnade under skon och nästa steg man skulle ta så halka man till och även steget efter.NU ÄR DET NOG! och vissa som plockar upp det med skitpåse slänger ändå skitpåsen på marken, inte fan försvinner påsen heller! det är inte precis som ett banan skal!!!!
Nog om det, vill även säga grattis till Theodor Karlsson som fyller 17 år idag (eller igår blir det ju nu)
Godnatt!

DEN DÄR RUBRIKEN

Dagen började inte så bra idag, grabba tag i platt tången med tummen å AJ SOM FAN va ont det gjorde, visste knappt vart jag skulle ta vägen!
Förutom det så har dagen rullat på som vanligt. Praktik, hem, datorn, äta, datorn, sova! typ så ser mina dagar ut jämt. Eller ja träna går in i bland också men...Och förresten var nyss på willys med pappa. Nu ska jag inte snacka nå mer skit..hehe!

JACKIE EVANCHO

Dålig uppdatering igår!
Var med min gode vän Isabelle. Vi åt en jävla massa makaroner, gick en lång lång promenad till solariumet och sedan tillbaka, handlade chips och godis på statoil för 200 kr, såg på film, skrattade, myste och sov! mer kan ja nog inte säga. Klev sedan upp halv 7 i morse och tog bussen till stan och sedan från stan och hem och sedan hemifrån till wi igen som är ca 3 km? haha, lat tjej!
Ikväll har ja inte gjort nånting alls, suttit och kollat på massa ungar på youtube som verkligen har TALANG, titta bara på den här ungen. AMAZING!

PICTURE

Bilder från i måndags när jag var ute och preomenerade med Mamma, mormor och morfar.



HAN ÄLSKADE HENNE INTE OCH HON MÄRKTE INGET.

Blev hemma från skolan idag, illamående och ont i kroppen. Har suttit och kollat på stockholm båstad nu och väntar på att mamma ska höra av sig så vi kan gå ut på en liten promenad i det fina vädret. Våren har ju kommit till sundsvall! nästan all snö är borta och blommorna har börjat kommit. HÄRLIGT!

SUNDAY

Då var det söndag igen då, slutet på en vecka och början på en ny. Har hunnit tagit en promenad och en dusch, ska nu börja packa ihop mina kläder i en väska som sedan ska fara till pappa, ska även försöka städa rummet innan. och det kommer ju funka hur bra som helst för ja har Håkan Hellström som just nu spelas i mina högtalare!

KALAS!

Vill först gratulera storasyster Melinda som idag fyller 18 bast! Mormor och morfar och alla syskon har varit här och fikat lite.
Hon hade ju även en "liten" fest här hemma igår då, ganska lyckat fast det fanns mycket att städa i morse.
Ikväll har ja varit med Hanna och Robert en sväng och även Andreas, sedan hämtade vi upp Melinda också efter att hon varit på The ark på stadshuset.
Nu tänkte ja snart gå och lägga mig i min älskade säng och kolla på big brother!
, fast först bjuder ja på lite bilder från gårdagens partaj!

DOM DIMMIGA DAGARNA

Tråkigt väder idag, regnat hela dagen ungefär.
Skulle ha varit med Isabelle med blev inget av så åkte och simmade med mamma och syster.
Har nu suttit och slagit in presenter till syster då som fyller år på lördag, hon ska ha en liten fest här i morgon, får se om man kanske är med på den.. Ska först gå och laga lite mat med broder Markus, får se va vi hittar på för maträtt.
Nu ska jag gå och sova tänkte jag, eller ja ska se big brother först!
Godnatt.


GOTT OCH ENKELT!

Tänkte tipsa om en väldigt god och nyttig maträtt med mathavre!
(4 port)
  • 2,7 dl frebaco mathavre
  • 1 stor gul lök
  • ca 10 sockerärtor
  • ca 10 soltorkade tomater i olja
  • 2 broccolibuketter
  • 1 pkt bacon
  • ca 150 g klippt bladpersilja
  • ost (riven)
  • Cashewnötter (eller solrosfrön)
Gör så här:
Koka mathavren enligt anvisning på paketet. Hacka sockerärtor och soltorkade tomater grovt. Dela broccolin i fina små buketter och koka dom någon minut. Klipp baconskivorna i mindre bitar och knaperstek dem. Hacka löken och bryn den i lite olja. Blanda mathavren med lök, bacon och grönsaker. Strö över persilja, cashewnötter (eller solrosfrön) och riven ost. Servera gärna med lite turkisk youghurt

N Y H E A D E R

Ny header som ni kanske märker?
Blev så rastlös förut så läppstiftet for fram + brillsen och det slutar såhär!
Nu har ja också pillat bort mina lösnaglar, ont gjorde det eftersom ja fick panik och blev bara TVUNGEN att ta bort dom så ja drog bort det som gick. Har fått gått runt med plåster på två fingrar hela dagen, buhu!
Så nu ska här filas och sedan åker lacken på!
KYSS ! †




Märker nu va tråkig min blogg är, inga bilder eller nånting. Men ja lovar, det kommer!


B I R S T A

Hehej!
Strosat runt på birsta nu idag efter skolan med Micaela. Skulle hitta nån 18 års present till syster som fyller år på fredag. Men såklart så tittar man alltid på nånting till sig själv så ja kom hem med ett par nya tights från cubus, ett par olivgröna med fickor på sidorna, AS snygga!
Nu tänkte ja gå ut på en promenad för att komma upp till 10 000 steg! har börjat gått med stegräknare och ska gå minst 10 000 steg om dagen.
Vi hörs sedan!
Puss.



Är det nån som kan förklara varför det inte blir mellanrum mellan texterna!? Please.


Y E S . . .

YES!
Jag fick till det! haha, dock är de ändå nånting konstigt som står där nere men som om ja brydde mig just nu.

K R Å N G E L . . .

En massa strul med designen som ni kanske märker? kanske inte men iaf, har försökt flytta datum och tiden till under rubriken och de fick ja ju till. Sedan skulle ja även försöka flytta Kommentarer, Trackbacks och ja det som också stod under inläggen men de gick inte så bra så jag raderade dom koderna och fick inte tillbaka dom! och har nu suttit och försökt skriva dom men vet inte om de funkade! ååå, less ja blir. Nån som är bra på design som kan vara snäll och förklara hur man gör ? skulle bli väldigt tacksam!
Nej just det, det går ju inte att kommentera!!
ÅåÅåååååÅÅÅ
Åååf* FOJRIEHNGFWMDKQLSM,DO

HEARTBEATS . . .

Helgen kunde ha varit bättre och uppdateringen lika så...
Fredag: Var hemma hos bror min och spelade tv spel med honom hela kvällen. ps3 move, as kul! somnade och vaknade halv 5, ingen idé att gå hem då så jag stannade men kunder inte somna om så såg på 3 filmer.
Lördag: gick med syster och pojkvännen hennes på ö-grillen och åt. Var sedan hemma hela kvällen och väntade på ett samtal från Isabelle i flera timmar som skulle komma vid 6 ungefär ? men kom aldrig, ringde 675894 ggr och fick inget svar förens när hon ringde ungefär 4 timmar efter och sa att hon jobba över. Då va den kvällen förstörd, blev lite less då så ja gick och la mig och sov!
idag då: åkte med syster och Anderas och åt kyckling sallad till frukost. Sen nu på kvällen har jag varit hemma hos Andreas med David och Alexander!
Nu ligger ja i sängen hemma hos mamma och lyssnar på musik!
Har bestämt mig att ja ska ta tag i min vikt, på riktigt den här gången! ska försöka gå ner till minst 60 kg...Hur det ska gå vet jag inte, men ska verkligen försöka! om ni har nå tips så kan ni gärna skriva till mig!
Nu ska jag försöka sova, godnatt på er!

RSS 2.0