MYCKET SNACK OCH LITEN VERKSTAD!

Blev inga bilder igår pga att jag hade ingen tillgång till dator igår förens sent på kvällen och då hade jag ingen ork kvar att lägga ut dom. Nu tänkte jag ta en liten tupplur innan middagen men bloggar sedan efter det.




HOME SWEET HOME!

Nu är jag hemma igen efter en helg hemma hos Robin med Isabelle. Hon skulle vara häst vakt åt hans mamma som va i norge och det var typ 16 hästar tror jag. Så har haft fullt upp hela helgen, men nu är jag hemma!

Igår så skulle Isabelle rida på en helt galen häst som bara stegra och höll på så hon for av den. Och hon som är så envis var ju såklart tvungen att hoppa på den igen. Jag som är så häst rädd vågade inte stå nära! haha. Men tillslut gav hon upp och vi gick in och kollade på film. Sedan idag skulle hon såklart upp på hästen igen för hon ger sig aldrig men idag gick det bättre! hade kameran med mig så kommer kasta in lite bilder senare när jag redigerat dom.


VATTEN & KARAMELLFÄRG



______________________________________________________________________________________________

Good night!


KATT

har inte haft någonting att blogga om idag men det måste man ju inte alltid ha men, det blir ju bäst så! Men jag tänkte göra ett litet inlägg ändå innan jag går och lägger mig. Har försökt fotat lite nu ikväll men det blev INTE som jag hade tänkt mig. Fick inte riktigt till det man jag kanske lägger upp bilder om när jag redigerat dom OM dom blev bra satt säga. Såg nu på Tvspelsweb att dom har fått in mera reflexskärmar, Wiho! kanske blir till att klicka hem en sådan imorgon när jag pratat med mamma! hihi. Men nu ska jag redigera bilderna så hörs vi kanske lite senare. Simma lugnt!


Bild tagen av mig!


BARBRA STREISAND

Vattenaerobicsen gick faktiskt jätte bra och det var jätte kul. Gjorde med skumgummi hantlar under vattnet i olika rörelser och grejer och måste säga att det var faktiskt jobbigt, kommer nog ha träningsverk imorgon men det är ju bara ett tecken på att man jobbat hårt! haha. Har druckit en kopp te och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska fixa systers design tror jag. Det har ju fortfarande inte blivit av! Ni får jätte gärna ställa frågor om mig, fråga på bara. Jag lovar att svara!


VATTENAEROBICS

Hallå där!

Idag på praktiken gick det väldigt bra. Hade nånting och göra precis hela tiden och det är ju så det ska vara så man får jobba lite. Så det är ju kul! efter att jag hade slutat så tog jag bussen in till mammas jobb där hon väntade med en sallad som hon hade köpt, en skaldjurs sallad. MUMS! Sedan satt jag och pratade med faster också för hon jobbar också där så det var ju trevligt eftersom vi nästan aldrig ses! Sen var det ju öppet hus på John Bauer så jag och mamma gick dit en sväng och kollade och pratade med några lärare eftersom jag snart måste välja vad jag ska göra med mitt liv, och det är ju inte världens lättaste för man måste ju vara noga med vad man väljer så man inte går nåt i onödan och sen inter vill jobba med det. Men jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill gå...Får klura på det! Nu klockan 19.30 så ska jag och mamma åka och hämta upp min kusin Josefine, hör det rimmar! men vi ska åka på alnöbadet och köra ett pass med vattenaerobics för första gången. Spännande!
Nu tänkt jag inte skriva så mycket mer just nu. Men jag gör ett inlägg senare om hur det gick om jag inte har drunknat. Wish me luck!





MORFAR ÄR MIN BÄSTIS

Vill även säga grattis till världens bästa morfar som igår fyllde 70 år! <3

 

(jag och morfar på bilden för många år sedan. Det står morfar är min bästis på tröjan! hihi.)

 

 


30 LÄNGDER OCH SMOOTHIE

Blev inge bloggat igår heller pga ingen tillgång till datorn för det var fullt upp. Blev hämtad på skolan av Emil, David och Kalle så for runt lite med dom ett tag sedan åkte jag hem och packade ihop kläder och lite grejer sedan kom mamma och hämtade oss. Senare på kvällen åkte jag ut till Ankarsvik och var med en väldigt saknad person vid namn Hanna Aronsson. satt hemma hos henne ett tag sedan var vi ute och åkte lite bil med bror hennes. Trevligt!

Men åter till idag då. sitter och lyssnar på väldigt dålig musik nu hör jag...måste byta. Nuså! Men idag då, har jag varit på skolan, tråkigt som vanligt men man måste ju. Efter det så skulle jag få sällskap av David hem på bussen men när vi väl stod och väntade på den så svängde ju Victor förbi så då åkte vi med han och hämtade Andreas sedan skjutsade han hem mig. Sedan senare ikväll åkte jag mamma och Melinda och simmade. Hade ont i huvudet så simmade bara 32 längder idag, sen när jag kom hem så gjorde jag en smoothie med yoghurt, hallon och jordgubbar som jag ska ha till frukost imorgon. Gjorde även en med glass, hallon, jordgubbar och mjölk och lite banan. Blev väl ganska god men man får så ont i magen efteråt och det är ju ett minus. Men nu hade inte jag tänt skriva så mycket mer utan vi hörs kanske senare!

Förresten, det här hem listan. Jag stoppar där för jag hinner/glömmer alltid bort det och ja. Men ni har ju fått några dagar av det i alla fall!


Bild tagen av mig!



TRÖTT TJEJ

Det blev inge bloggande igår och ingen dag 12 i fredags och ingen dag 13 igår. Vad är det här? såhär får det ju inte fortsätta? Men ska göra ett litet inlägg nu hade jag tänkt. Har legat i sängen hela dagen för har inte haft nåt bättre för mig. Men ialla fall, igår så skulle jag egentligen vara med Hanna men hon mådde inge bra så jag åkte med Kewin ut till norra alnö på en lokalfest. Det blev ganska lyckat efter ett tag. Umgicks för det mesta med Stina hela kvällen där och vi satt och hittade på danser till varje låt som spelades typ. Haha riktigt kul! men det blev väldigt lyckat för alla var glada fastän vissa var lite för fulla och satt och sov och vissa spydde och hade sig. Men men sånt händer jämt! Sedan kom Melinda och Dennis och hämtade mig och jag for hem och sov. Just därför har jag legat i sängen hela dagen, seeeg söndag! Eller nej, jag har faktiskt varit ut en sväng. Melinda och Dennis kom och hämtade mig förut och vi åkte till pizzan och åt och sedan gick vi och köpte godis. Så ja sitter nu i min säng och äter godis och lyssnar på musik. Snart borde pappa komma hem från fjällen också tycker jag... Men nu ska ja inte skriva mer, ska snart försöka sova för imorgon är det en ny dag och en ny vecka och jag ska även vara med Hanna imorgon efter skolan så vi hörs då! eller nej, om en liten stund för då slänger jag in dag 14.



FREDAG

Idag är det somsagt fredag och jag sitter hemma i min säng och gör ingenting..men senare ska ja ut och vara med Mathias. Vet inte vad vi ska göra med det märker vi. Har inte gjort så mycket idag förutom praktiken då. Sedan har även jag och syster varit och handlat mat och sedan åkt hem och lagat det eftersom pappa och astrid har åkt till fjällen. Det blev hasselbakspotatis och tacobiffar med tsatziki! (y) Bjöd även Dennis och Anton på mat. Fick lite vuxenpoäng där då fast det var mest Melinda som gjorde maten. Dennis hjälpte även till litegrann. Har inte så mycket mer att säga just nu. Hörs kanske senare ikväll!


Dennis och Anton tog ett litet bubbelbad efter maten!


Dag 11 - Min dag

Idag, Torsdag. Klev upp klockan 09.30 klev upp och tog på mig kläder sedan traskade ja bort till blomster och hade praktik, gick bra och det var ganska lugnt idag så jag fick sluta tidigare. När jag kom hem så satt jag och kollade lite på teve med syster ett tag innan vi gick ner och åt. För mig blev det skorpor till middag. Efter middagen så kom mamma och hämtade mig och vi åkte iväg till Alnöbadet och simmade. Det blev 40 längder. Ni sitter jag i sängen och kikar lite på teve och ska fixa Syster blogg lite tror ja. klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Det var allt jag hade och säga idag.


Här ser ni en bild på syster när jag lockade hennes hår igår. Måste säga att det blev riktigt bra om man jämför med mina lockar! haha!




Dag 10 - Mitt favoritminne

Har en hel del massa unferbara minnen så ja har inte en favort dirrekt. Men nånting som blev väldigt lyckat det var sommare 2009! under den sommaren så lärde ja känna världens bästa Isabelle Lidström, träffade en hel del nya kompisar, sov och bodde lite överallt, var uppe hela nätterna, bodde nästan ute på norra alnö ute i skogen hela sommaren, red för första gången på flera år, skenade iväg med hästen första gången. Andra gången så ramla jag av! haha har aldrig haft så ont i mitt liv! Men det är verkligen en sommar som är värd att minnas. Saknar det så otroligt mycket. Vännerna, kvällarna och skratten! oj oj oj..









Big miss!




Dag 09 - Min favoritfilm

Jag är inte så mycket för att titta på film. Jo visst kan de va mysigt att sitta och kolla på en film med nära och kära men inte så att jag sätter mig och kollar på film när jag har tråkigt. Bara typ när jag ska gå och lägga mig eller på mornarna när jag är trött. Så därför så vet jag inte så mycket filmer men några som jag (eller måånga andra) tycker är riktigt bra det är ju The twilight saga! Alltså Twilight, New moon och Eclipse med den snygge Robert Pattinsson, han hade man ju INTE tackat nej till i alla fall! Men dom filmerna är riktigt bra och har sett dom tusentals gånger. Har även börjat läsa första boken nu som dom säger att man ska gö innan men man kan ju liksom inte hålla sig ifrån att se filmerna. Ha ha! men men det var de, nu vet ni!



MUMS! :*

TRÖTT

Blev inget bloggat igår för hade ingen ork alls. Alltså blev det ingen dag 08 tror ja de va? så den hoppar jag över, lite fusk! Men slänger in en dag 09 sedan i alla fall!

Men idag då. Vaknade klockan 06.50 av klockan så ja skulle ligga kvar till 07.00 och ligga och dra mig lite i sängen men då somnade jag så hårt så ja vaknade inte av klockan men ja vaknade istället av att pappa ringde från undervåningen klockan 08.00 så då försov jag mig lite, började somsagt 80.30! men fick som tur va skjuts av pappa min så ja kom inte så sent ändå. På lunchen så åkte jag in till stan och tog en fika med mamma på chocolate house tror ja det hette. Åt en macka med kyckling och curry, mums! Sen åkte jag tillbaka till skolan och jobbade flitigt den tiden som var kvar av dagen! haha.

Sedan nu ikväll har jag och mamma varit och simmat, 40 längder, yesbox. så nu ligger jag här i sängen och ska snart ta och sova så ja orkar upp på praktiken imorgon!





Föresten. Lånade en gammal locktång av Astrid igår som ja provade och här har ni resultatet. Kanske inte världens bästa bilder men va tycks?!




Dag 07 - Vad är kärlek?

Käleken är nästan omöjlig att beskriva. Upplevelsen är olika för olika personer. Det finns olika slags kärek, det behöver inte vara en person, det kan vara ett husdjur, föräldrar och syskon.
När man är kär så börjar det oftast  pirra i magen när man ser och tänker på personen och man blir nervös och kallsvettig när man är med personen, och oftast kan man inte sluta tänka på personen.

Kärlek för mig det är mina vänner och familjen. Har aldrig varit riktigt kär. Men när man var liten då var det ju så att de pirrade i magen när man var kär!

Somsagt kärleken är obeskrivlig!




Bild tagen från weheartit.




Godkväll

Godkväll mina kära vänner!

Har inte haft så mycket tid att blogga nu i helgen. Har typ inte varit hemma nånting förutom på nätterna och då har ja inte haft nån orka att blogga men nu är den en ny vecka och nya möjligheter!
Helgen har varit ganska lugn ändå. Var hemma hos en kille i fredags som hade "fest" och det slutade med bråk så jag och Isabelle åkte hem till mig och sov. Sedan igår då så var jag hemma hos bror min som fyllde hela 25 år. Grattis i efterskott till honom! Var hemma där ganska länge. Stannade kvar där hela dagen typ. Sedan på kvällen åkte jag till korsta och va med Isabelle hemma hos hennes faster som hade fest. Så då var vi där och umgicks med dom, trevligt! Sen på kvällen fick vi skjuts av Henrik hem till mig!


Idag fyller min käre far 51 år, Grattis grattis världens bästa pappa! Har inte varit hos honom på typ 4 veckor så har saknat honom lite, men nu är jag här och ska vara här i två veckor nu tror ja! Men nu tänkte jag inte skriva något mer...jo, slänger in dag 07 om ett tag. Puss så länge!



Min käre bror från gårdagen!
Bild tagen från systers blogg


Tårta han själv hade bakat! haha.




Dag 06 - Platser jag besökt

Jag har ju mest bara varit lite här och var i Sverige men har även varit i Norge massor av gånger, Finland, Danmark sedan Kreta. Men nånstans jag jätte gärna skulle vilja åka till det är Thailand nuuu på en gång, äta god mat, sola, bada, shoppa! Mums.

Mer kan ja nog inte säga, vet inte riktigt vart i sverige, kan bara säga ÖVERALLT! Nu ska jag sova, har inte haft tid att bloggat nu i helgen men det blir skärpning jag lovar! Puss godnatt.




Dag 05 - Min bästa vän

Isabelle Lidström
Har många bra vänner men en tjej som jag nu kännt i dygt två år är den som jag kommit närmast. Under dom här två åren så har vi umgåts konstant hela tiden, dag ut och dag in. Vissa frågar om vi är syskon eller om vi är tsm eller något. Haha! Men det är VERKLIGEN en helt underbar tjej som jag litar på till 100%. Hon är som en syster för mig. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket hon betyder för mig. Hon är min absolut bästa vän och jag hoppas och tror vi kommer hålla ihop lääänge och väl. Så många minnen, skratt och tårar vi delat!

Du är så mycket mer än dom här orden!

Jag älskar dig!




NovaQueen

När man inte kan sova och har en dator framför sig så kan man ju lika gärna kika runt på kläder på internet, har hittat en massa fint nu från novaqueen . Men det finns ju alltid ett problem och det är ju det att man ine har tillräckligt med pengar för att klicka hem plaggen. Men man kanske ska ta och tjata lite på mamma och pappa! hihi. Nej nu ska ja sova, hörs i morgon mina vänner, Godnatt!




HÅR

Jag börjar få lite panik över mitt hår nu. Det är så slitet nu satt ja, det är typ 1 hårstrå längst ut på topparna och jag måste typ klippa bort en dm! Sedan är de det här med färgen, jg vill inte ha svart som det är nu utan jag vill ha ljusbrunt med lite ljusa slingor men eftersom jag färgade rött innan jag färgade det svarta jag har nu så kommer det ta as lång tid att få till de och det kommer va dyrt. Sedan sliter det ännu mer på håret! Snacka om negativ nu men det går f*n inte att vara positiv. Sitter och kollar på gamla bilder när håret var låångt och tjockt. Men men, ska be mamma beställa klipptid imorgon hos en tant jag inte tycker om för jag blir aldrig nöjd när hon klippt mig! men då nu ska hon BARA klippa bort det slitna sedan får det vara bra! Ni får jätte gärna komma med förslag på olika frisyrer och hårfärger som ni tror ja skulle passa i, skulle va kul och veta vad ni tycker! :)


En gammal bild sedan 1 år tillbaka ungefär.


bild tagen för nån vecka sedan!


FIRST AID KIT



First aid kit - I met up with the king



First aid kit - When i grow up

___________________________________________________________________________________

Här får ni tips på två riktigt sköna låtar med gruppen First aid kit som består av systrana Klara och Johanna.



Dag 04 - Det här åt jag idag

Ja, till frukost idag så åt jag en bulla och drack en kopp kaffe på praktiken för jag vaknade sent och hann inte äta nånting innan. Sen till lunch åt jag äggnudlar med kyckling och grönsaks wok. Sen blev det kaffe och kaka efter det. Sen till middag åt jag nuggets och sedan har jag bara ätit två apelsiner. Eller jag åt lite glass också men den var så äcklig så tog en apelsin istället!

Nu sitter jag här hemma, Melinda for nyss och jag är helt ensam nu :(



BLODAPELSIN

Hej!

Sitter i min säng och har precis ätit middag, nuggets blev det idag som jag och syster lagat eftersom ingen annan är hemma och sedan när även Melinda ska åka så tänker ja verkligen inte sitta hemma själv! det vågar jag inte efter att jag och markus kollat på det okända. Så jag tänkte gå ner till honom då men grisen svarar ju inte, han ligger säkert och sover! så jag får se hur det bli.

Nu tror ja att jag ska gå och ta en blodapelsin. Lägger ut dag 04 senare!





Dag 03 - I min handväka.

ja, vad har jag i min handväska.

  • Hörlurar. VIKTIGT!
  • Smink, man vet aldrig när det kan behövas!
  • Parfym
  • Lukta gott smörj
  • Nycklar
  • Tuggummi
  • Plånbok
Ja det är väl det jag kommer på just nu, eller det jag har i min väska för tillfället. Brukar inte ha med den på skolan för ja tycker inte att jag behöver den. Utan mest bara på stan och så!
Nu tänkte jag hoppa i säng men vi hörs mer imorgon!


Hej

Hejhej!

Idag var det första dagen på året som jag gick i skolan! eller ja...praktik hade jag ju och det gick ju bra. Efter praktiken så gick ja hem till bror min ett tag. Vi satt och kollade på det okända och måste säga att vissa saker som händer är riktigt ruggiga, sedan om det är sant eller inte det är ju en annan sak och man får ju besätmma själv om man tror på det eller inte. Sedan kollade vi på komisarie späck..ganska överdriven film men vissa saker va väl kul! haha.
Nu sitter jag här i min säng och funderar på om jag ska gå och ta en kopp kaffe eller om jag ska gå och lägga mig...Det blir nog sängen och en film! Men jag slänger in dag 03 snart!



DAG 02 - MINA FÖRÄLDRAR.

Mina föräldrar är dom bästa i världen!

Min kära mor heter då Marie - louise Åhlin och är nu 47 år gammal och kommer från sundsvall, varit i sundsvall har jag ingen riktig koll på tyvärr. haha! men hon är iaf den bästa mamman i världen. Kan prata med henne om allt, nästan allt iaf!
Mina käre far heter Peter lundholm och fyller nu 51 år gammal på söndag, Grattis i förskott till honom. Han kommer också från sundsvall men vet inte varit ifrån, tror det typ är Granlo eller Granloholm. haha! nä men han är typ världsbäst och får en alltid att skratta!

Mer kan ja nog inte säga om dom och mer finns det väl inte att veta heller! haha.


pappa <3



Mamma <3


Risifrutti

Godmorgon?

Blev hemma från skolan idag igen, hade ont i magen i morse men det är lite bättre nu så ja ligger i sängen och äter en risifrutti, haha! Hatar faktiskt att vara hemma från skolan, finns inget att göra på dagarna, blir så less på att bara ligga hemma..Menmen, mår jag bättre senare ikväll så ska jag kanske följa med mats på spinnig för första gången! Hua, får se om jag vågar ge mig på de där. Men nån gång måste man ju börja träna!

Slänger in dag 02 senare.


Kaffe, kaka & Håkan.

Har varit hemma hela dagen idag, vaknade i morse och hade jätte ont i magen men ja klädde på mig och fixade mig endå för att försöka åka till skolan men när jag var på väg till bussen å mådde jag så illa så ja gick hem igen, gick och la mig i min säng och sov ett tag, sen satt ja typ bara och kollade på teven. Mådde lite bättre senare så då gick jag och mamma på en liten promenad ner till wi och skulle prata med ing-britt på blomsteraffären om praktiken, börjar där på onsdag igen! skönt. Sedan kom pappa och hämtade mig och melinda hemma då for vi på donken och åt och efter det så mådde jag genast mycket bättre! haha. Sen köpte vi ett kakpaket som vi åt i bilen på väg hem mot ön. Då åkte vi upp på hans verkstad och melinda övningskörde litegrann, och det gick ju bra! Sen for vi hem och nu sitter jag här i min säng och dricker kaffe, äter kakor och lyssnar på Håkan såklart. Ska se honom på stadshuset i sundsvall den 11 februari med min kära mamma, fick biljett i födelsedags present! det blir då 4 gången jag ser honom live då...tror ja, kanske mer. Men nu ska jag sluta skriva en massa onödigt här. Bloggar kanske mer senare!




Dag 01 - Om mig

Nu tänkte jag ta och berätta lite om mig själv.
Jag heter då Madelen Lundholm, fyllde somsagt 16 år igår då 9 januari född 1995 då. Grattis i efterskott, tackar! haha nä men jag bor på den lilla sketna ön Alnön som då ligger i sundsvall med min pappa och hans sambo Astrid ena veckan och med mamma Marie och hennes sambo Mats andra veckan, som ett brev ungefär som skickas runt. Jag har även 3 syskon, Melinda, Markus och Malin, sedan har jag ju även en halv syster som heter anna. Sedan blir det en jävla massa låtsas eller vad man ska kalla det, 7 st tror ja! haha. Jag går första året på gymnasiet på västermalms skola IV. Gick innan som priv elev på Hedbergska intriktning media. Men kände att det blev för jobbigt eftersom jag har problem med matten så jag bytte då till IV, ni tycker säkert jag är helt korkad men går faktiskt hellre nånting ja vill i 3 år ist för nånting jag inte vill. På fritiden brukar jag umgås med mina vänner och sitta vid datorn, sedan en massa annat också såklart shoppa t.ex. Mitt stora intresse är att fotografera, tycker om att dra fram kameran lite då och då och fota på allt mellan himmel och jord, tycker det är jätte kul verkligen. Iaf när det går som ja vill! haha.

Jaa, det var lite kort om mig, vill ni veta mer är det bara att fråga! :)







Lista

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Platser jag besökt
Dag 07 – Vad är kärlek?
Dag 08 – Mina drömmar
Dag 09 – Min favoritfilm
Dag 10 – Mitt favoritminne

Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Mina rädslor
Dag 14 – Min första kärlek
Dag 15 – Det här upprör mig
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Det här saknar jag
Dag 18 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 19 – Min favoritplats
Dag 20 – Ett ögonblick



Tänkte att jag kör väl en sån här lista jag också då, så jag har nåt att skriva varje dag!

..

om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig och det kommer alltid vara någon efter dig, och vad han en säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu.  hur bra du är och hur snäll du är kommer det alltid

vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är.

för han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du är den enda,

för tillfället så ljuger han inte men för stunden vill man inte ha ett löfte.

han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det.

glöm aldrig att han spelar ett spel. spela med om du vill, men satsa aldrig allt,

för det kommer han aldrig att göra...

SLITEN.COM

Hej hopp

Har legat och degat i sängen hela dagen med min kära Isabelle Lidström det luktar typ vitlök, instängt och svett på mitt rum nu! fräscha tjejer. Men nu har vi fått på oss kläder och lite smink så nu ska vi snart ut på äventyr! Vet inte om ja bloggar nånting mer ikväll, isf så hör vi imorgon när jag blir hela 16 år! Ha ha.



Rubrik

Goddag!

Sitter på mitt kalla golv och lyssnar på musik och sminkar mig. Min käre väl Isabelle ska ju komma på besök. Vet inte riktigt vad vi ska göra än eftersom det är så dåligt väder ute, typ snöstorm. Nä men de blåser typ kallt! Nu ska ja fortsätta fixa mig men jag kommer förmodligen slänga in en film på mig och isabelle som vi klippte ihop för ett tag sedan! haha. Hörs sedan!






Filip och Fredrik

Sitter hemma vid teven med mamma och mats och kollar på nåt program med Filip och Fredrik också sitter vi och gottar oss med chips, dipp, morötter, mini majs, gurka, vitkål och dricka och tidigare åt vi jätte god mat!

Har ny design som ni kanske märker och det är min käre bror som gjort den! Tack till han.
Nu ska jag fortsätta och kolla på teve. Hejs!


Percy

hallå hallå hallå, I calling bosse down in the hål!

Nu är jag tillbaka igen. Ikväll har ja då varit med Kewin, vi har inte gjort så himla mycket. Var först hemma hos mig och jag städa lite sedan drog vi på donken i hans lilla "Microcar" och köpte en pajj! haha. Sen for vi hem till mig igen och kollade på Tomten är far till alla barnen. Hemskt rolig film! Nu ligger jag i sängen och kollar på Percys magiska gymnastikskor tror ja den heter, ska snart försöka sova.  Förresten nu har jag fått till kameran så här kommer bilderna. Hörs imorgon då,

Godnatt mina kära vänner!



fdslinne


Skjortan  - rea Cubus 100kr
Linnet - rea Cubus 75kr


Snö

yyre

Ja nu funkar ju kameran iaf men lägger inte ut nå bilder nu för jag orkar inte just nu men dom kanske kommer senare ikväll.

Det är en dammsugar kille här hos oss nu ikväll och ska visa nån dammsugare och jag måste meddela att han är ganska snygg. hihi! Men nu ska jag snart ut i snövädret och umgås med min gode vän Kewin! Hörs senare ikväll!



Krångel!



Less jag blir! skulle ju lägga in bilderna på mina inköp idag men kameran krånglar så himla mycket så ja får inte till de. Ååh, alltid äre nåt. Men iaf, jag köpte ett par svarta jeans som jag skulle fast det är typ omöjligt att komma i dom med man får stå och hoppa och grejs så går det tillslut. Sedan köpte jag ett vitt linne typ med spets, jätte fin och sedan även en beige skjorta typ. Om jag får till kameran senare så slänger jag in bilder då. Nu tänkte jag gå och hjälpa mamma med maten lite. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, får se vad den har att erbjuda! hörs senare.



Godmorgon!

Godmorgon mina kära vänner, eller man kanske ska säga goddag?

Har precis vaknat, mamma har stått och tjatat på mig typ hela morgonen att jag ska kliva upp så vi kan åka på birsta. Så nu ska jag fixa mig lite och äta lite frukost sedan sticker vi på birsta. Blir det nåt köpt somsagt å slänger ja in bild på det senare när jag kommit hem. Slänger, hör ni hur de låter! haha jaja, vi hörs senare då!



In Flames feat Timo Raisanen - Alias



En väldigt skön låt!

Nykomling!

Tjenis penis!
Nu har jag skaffat en ny blogg här på blogg.se . hade tidigare på devote.se men kände att jag var tvungen att göra en ny, kom aldrig igång med den förra och då tänkte jag att jag skulle prova blogg.se och se hur det går, så let's start!

Har tillbringat hela kvällen vid datorn och försökt fixa designen och jag måste meddela att det är svårt! Men om man sitter och övar och övar och läser så kanske man får till de tillslut, har lyckats med lite redan, YES!
Just nu ligger ja i min lilla säng och lyssnar på musik och försöker fortfarande med designen men ska snart försöka sova för imorgon ska ja kanske åka till birsta med min käre mor och kolla efter ett par svarta jeans. Men problemet är ju att jag kommer inte kunna sova förens om några timmar för jag har lyckats vänt på dygnet så ja somnar typ 04.30 och kliver upp 13.30 på mornarna och jag verkligen HATAR att sova länge på dagarna för då hinner man ju inte göra nånting. Men men, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med och se om ja får till det. Bloggar nog mer imorgon och kanske slänger in en bild om ja shoppar något!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0