THE WALKING DEAD

Sitter hemma hos pappa och myser. Kollar lite på the walking dead på tv11 och ska snart gå ner och ta lite kvällsfika och sedan sova tänkte jag, för man måste ju orka med morgondagen också. Då blir de skola och sedan lite träning.

Men vi hörs väl imorgon? Godnatt..




HÄÄÄEJ

Kom hem för ett tag efter en heldag på stan med bästa vän. Tog en fika på barista, choklad cheesecake och en chai latte, MUMS! sedan satt vi bara där och snackade lite skit.

Ska snart packa väskan för att sedan bege mig mot fadern..lite jobbigt sådär men men.

Sitter och smaskar i mig lite godis nu också. Tänkte på bussen hem från stan att jag ska börja äta nyttigt, sköta skolan, träna och gå ner i vikt. Får se hur det blir med den saken, ska verkligen försöka!

Nu ska jag göra nån nytta istället för att sitta här och skriva en massa. Vi hörs såklart senare!








GODAG

Sitter här bredvid syster som lyssnar på as dålig musik tyvärr. Ska typ gå upp och klä på mig och fixa till tigerhåret och sedan ska vi ta en liten promenad till ica och köpa hårfärg. Ni tänker säkert att det inte kan vara så farligt med mitt hår men jag lovar...Det är de!

Så vi hörs lite senare då!



Syster & Jag

TIGER

Ni får verkligen inte se bild på håret för jag ser ut som en tiger! Måste åka ner på ica imorgon och köpa brun hårfärg sedan får vi se hur det blir då.

Sitter och lyssnar på min käraste Håkan Hellström, kärlek till honom!

Fick ett fint litet sms av min mamma förut där det stod att September och Håkan då ska komma till Sundsvalls gatufest i år! Grymt det kommer bliii! synd bara att man inte är 18...När Isabelle sitter inne i öltältet så hänger jag nere på tivolit liksom. Men de är lugnt!

Nu ska jag fortsätta fixa lite på systers blogg för typ 100 gången känns det som!




SLINGOR

Sitter här med en ful mössa på huvudet som nu syster Melinda pillar ut hår ur. Börjar bli lite nervös över om färgen kommer att räcka. Men om inte så springer ja ner till ica och köper mer...eller så väntar jag tills imorgon. Ni kommer kanske få se en bild på hur fin jag är just nu fast lite senare såklart!


GENOM ELD

Är nu hemkommen efter en jobbig dag på praktiken! har burit krukor, plockat ner en stor hylla sedan flyttat den och sedan byggt upp den igen och gud vet vad! Är sugen på att slinga håret ikväll men vet inte om jag vågar göra det för är rädd att det blir orange. Men får se hur jag gör! Undra vad kvällen har att erbjuda då? har inte bestämt något än...blir kanske till att bara vara hemma och ta det lugnt, men det ser vi senare. Nu ska ja inte skriva mer nu utan vi hörs senare, Hejs!



Bjussar på en gammal bild. CHARMIGT!


DEN DÄR RUBRIKEN

Sitter och äter en tunnbrödmacka med ost och dricker en kopp svartvinbärs te! mums.
Har tidigare på kvällen varit och simmat med mamma och syster Melinda, blev 40 längder. yes!

Måste meddela att Veronica maggios låt "jag kommer" är väldigt bra. Fast det kanske ni redan visste!?

Nu ska ja hoppa ner i soffan och kika på BIG brother. Tjing
!


 


ÅK JOHNNY ÅK ÅK!

Jag tyckte jag för en gång skull va duktig och kunde spara pengar. Hade lyckats spara 500 från barnbidraget från förra månaden och märkte nu i fredags att jag hade fått för den här månaden så ja hade då 1450 kr ungefär.  Men då far man på birsta och hittade en as snygg vårjacka. När man har letat nåt som inte finns men man ser ändå nånting framför sig och tänker " En sån måste jag ha!" just så har det varit och när ja kom inte på carlings så hänger den där! så jag blev ju såklart tvungen att köpa den. Kan ju inte ta den risken att dom inte finns kvar sedan så jag köpte den för hela 699 kr! Ni kommer att få se bild på den. Jag lovar! haha. Nu slut pratat om de!

Har inte gjort så mycket mer idag. Skulle egentligen spelat match idag men kände mig inge pigg så ja hoppade över det. Sedan har ja bara varit hemma och kollat på teve med pappsen. Eftersom man bor i en död stad som det inte händer ett skit i såhär på en lördagskväll så har man ju inte så mycket att välja på..

Imorgon blir det förmodligen skoterföre med pappa och kanske syster. Kuuuul! längesen nu ju. så man kanske ska hopp i säng så man är pigg tills dess! Godnatt vänner.




HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU.

Blev inget bloggat igår. Hade inte så mycket tillgång till datorn och sedan hade ja inte så mycket att säga. Var iaf bort på alnöbadet och körde lite vatten aerobics, fick även med mig Melinda som alltid har vägrat men jag tror nog att hon tyckte det var kul i alla fall!

Skulle ha träffat Isabelle igår men det blev inge av eftersom ungen sov HELA dagen. Hon svarade på mitt sms klockan 22.30 när hon vaknat. Förstår inte hur man kan sova så mycket! Och sedan skulle ja ha träffat henne idag istället men det lär ju inte bli nå av med det heller. Hon skulle till faster sin nu och fixa sina naglar. Får se om hon hör av sig sedan!

Ska i alla fall träna innebandy ikväll. Skönt, skulle vela hinna bort på badet och simma några längder innan också får se om jag traskar bort dit själv senare eller om jag får med mig någon!

Mådde hemskt dåligt inatt, kunde inte sova, kallsvettades och var typ spyfärdig. Vet inte alls va de var, hoppas bara det inte är nå magsjuka på G! Men nu ska inte jag sitta här och skriva en massa onödigt mer. Hörs kanske senare ikväll!


Bild tagen sommaren 2009. ( jag på bilden)


VINDEN BLÅSER IGENOM STADEN

Alla hjärtans dag...Inget speciellt för mig. Dock kan de bero på att jag inte har nån pojkvän att rå om riktigt men äh, jag klarar mig ändå.

Var på stan en sväng med Isabelle efter skolan. Gick runt och kikade lite men glömde pengarna hemma så kom dock inte hem med nånting nytt. Hittade ialla fall ett par as fina kängor på din sko som ja blev lite sugen på, dock var dom ganska dyra, 799 kr är dyrt för en 16 åring som inte har nå pengar. Haha men får se, kanske hittar nå billigare känga! Sedan gick vi upp till isabelles jobb, biteline och åt en glass buffè. Mums!

Har åkt hem till pappa nu som ja egentligen skulle ha gjort igår men det var ju söndag och jag var så trött så det blev idag istället. Har även varit på vattenaerobics med mamma ikväll.

Nu tänkte ja mysa ner mig i sänge och läsa lite arbetsmiljö frågor eftersom ja har prov på det imorgon. Sköt om er så hörs vi kanske lite senare annars så hörs vi i morgon!



Bjuder på en gammal bild från i somras!


BARA DÅRAR RUSAR IN

Har varit en riktig soffpotatis idag. Har tillbringat min söndag i vardagsrummet i soffan flera timmar i min nya håkan hoodie och siden kallsipper, har precis sett klart på wallander nu och tänkte väl snart gå och lägga mig så ja orkar upp imorgon!

Har suttit och haft lite små panik över mitt gymnasieval! Vill ju hemskt gärna gå foto men det känns typ som om de kommer va omöjligt att komma in på nåt sätt...och även skulle ja vela gå nån linje i nån annan stad för är så fruktansvärt less på sundsvall och folket. Men jaa, har verkligen panik nu eftersom man måste ha skickat in 1 mars! Så får börja tänka efter riktigt noga nu vad ja vill gå. Ska lägga mig och läsa nån tidning om information om massa linjer och skolor! Godnatt mina vänner.




TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING

Bra nog charmig!
Har inte gjort nånting på hela dagen så har inte haft något att blogga om. Tänkte dra på fest nu med min 3 mäning tror ja de är. Haha! hejpa.




MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

Nöjd tjej ligger nu i sin säng och bara fortsätter lyssna på världens underbaraste människa fast numera i lurarna! Helt galen kväll i spegelsalen på stadshuset, över två timmar. GRYMT! Kommer sova gott i natt och tänkte nu börja natten. Godnatt!







DUM AV DIG

Blev ingen träning ikväll för det är snö storm, och då menar jag verkligen STORM! Så mamma är inte så sugen på att skjutsa och jag är inte så sugen på att gå satt vi hoppade över det ikväll. Men har iaf hunnit simmat några längder med mamma. Fast jag kände att jag var helt slut i armarna sen igår på vattenaerobicsen, kännder det även nu när jag sitter och skiver. Haha! men men, tänkte inte skriva så mycket mer nu för har ingenting att säga. Kanske lägger in något lite senare. Kyss!


Vill ha tillbaka håret!
:'(



HEHEJ

Sitter här med en massa klet i ansiktet som kallas ansiktsmask. Har tidigare varit på Vattenaerobics på alnöbadet med mamma och storasyster Malin. Mys! Nu tänkte jag gå och skölja bort kletet och sedan lägga mig i sängen och läsa en bok. Vi hörs såklart imorgon! Godnatt.



Här får ni även en bild på gårdagens outfit som ja glömde lägga ut.


MÄNNISKA PÅ NYTT

Hemma efter en rätt så hård träning. Körde några övningar, lite match och sedan även lite fys. Jag som inte tränat på några år tyckte det var jobbigt men dom som tränat ett bra tag tyckte väl det var lugnt! haha. Men det gick somsagt bra, hoppas bara inte att jag kommer få samma träningsvärk som förra gången, då kom jag knappt upp ur sängen! Men efteråt så åkte jag hem och tog en kopp te och åt en apelsin, mums! 

Här är köpen ja gjorde idag. Köpte även 20 lösa nitar som jag ska pryda ett par shorts med. Hade väldigt mycket pyssel saker på panduro och det gillas. Men nu tänkte jag krypa ner i sängen med bra musik och en bok. Godnatt kära vänner!




Ring från H&M, 50 kr
Tri brow ögonbrynsfärg från Make up store,  185 kr







INNEBANDY

Hallå, nu är det dags att göra sig redo för lite innebandy träning, hoppas det går lite bra som förra gången men kan gärna skippa huvudvärken som jag fick efteråt. Har varit på stan och Birsta en sväng idag efter skolan med syster. Slänger in bilder på mina köp efter pausen tänkte jag säga..efter träningen! Nu kommer skjutsen, måste kila!



Obs, gammal bild!


GODAG

Hej på er!

Har precis städat klart rummet och hunnit fixa mig lite snabbt för nu är Micaela på väg hit. Trevligt! vi ska typ kolla på eclipse men det är ju lite tråkigt i det fina vädret. Kanske blir en liten tripp bort på ica en sväng för att köpa eclipse till mig och kanske nåt gott. Hihi! Sitter och lyssnar på väldens bästa låt nu. Klicka på bilden för att lyssna!
Nu ska jag kila, kanske slänger in nån bild senare.











SNÖSNÖSNÖ

Godkväll!

Har varit hemma hela dagen. Vaknade klockan 15, trött tjej! men det kan ju bero på att jag kom hem klockan 4 inatt ungefär. Var ute och åkte bil med Niklas, David och Andreas. Men har nyss varit ute och skottat snö, jo det har ju börjat snöa igen efter flera dagar med sol och plus grader. Less på snön nu! men ikväll blir det bara att sitta hemma så ja har inte så mycket att säga nu. Kan ju lägga in en bild på handsmycket ja gjorde för nån dag sedan lite senare!


Bild från Google


VIAGRA

Träningen gick riktigt bra, bättre än vad jag trodde den skulle göra. Kommer nog fortsätta träna! Efteråt så åkte jag hem och duschade, har hemskt ont i benen redan, vill inte ens tänka hur det kommer va i morgon. Tur att man är ledig från skolan! haha. Sedan kom Niklas, David och Andreas och hämtade mig och vi var ute och åkte en sväng. Sedans skulle dom tävla om vem som kunde dricka upp en cola fortast och ingen vann för att dom börja skratta efter första klunken och David tyckte sin var äcklig och pydde typ. Men det var ju inte så konstigt eftersom dom hade stoppat ner en viagra tablett i den! hahaha, har nog aldrig skrattat så mycket, Inte på ett bra tag iaf!  Men nu hade jag tänkt säga godnatt för har så himla ont i huvudet.





NERVÖS

Åh börjar bli nervös nu inför träningen, med det ska bli riktigt kul. Har fått med Hanna nu också, och hon fick med Cissi så nu känns det bättre. Sedan spelar ju några från mitt gamla lag där också så det känns tryggt! haha. Men har värmt upp nu efter praktiken med lite snöskottning i en timme! haha, fast nu har jag skit ont i ryggen. Hoppas det går över! träningen börjar klockan 20.50 - 22.30. Så ska åka med mamma snart och ge henne sällskap när hon ska simma. Dock ska inte ja simma för då kommer ja inte orka ett skvatt sedan! men vi hörs sedan vid 23 då så berättar ja hur det gick!

___________________________________________________________________________________________________




Gammal bild, haha!



DEN DÄR RUBRIKEN

Hallåå!

Idag har det hänt grejor vill ja lova. Eller? jaja. Började dagen med att jag försov mig till praktiken, inte bra! Var bara där till klockan 14 ist för 16 eftersom jag skulle åka till frissan och klippa mig. Satte igång klockan 14 dårå och blev klar 16.30. Hua! Men hon slingade först håret och sedan la hon i en brunfärg så det är mer brunt nu ist för svart, Blev riktigt nöjd. Sedan klippte hon även topparna och så, inte så mycket. Precis som ja ville ha det! Efteråt så åkte jag och mamma till birsta en sväng. Hittade en tröja på rea, 49kr! mysket bra. Sedan hade även mina kedjor och lite grejor kommit så när ja kom hem så satt jag och pysslade ihop ett litet handsmycke, duktig jag är! nä men blev faktiskt ganska nöjd. Slänger kanske in en bild på den i morgon. Jag och mamma skulle även gå på vatten aerobics ikväll också men det blev så stressit och hon orkade inte riktigt så vi skippade det idag. Då ringde Niklas och fråga om jag skulle med ut så då åkte jag, han och några fler till härnösand en sväng. Haha! trevligt eftersom det var ett tag man hittade på något. Men nu ska ja inte skriva så mycket mer. ska krypa ner i sängen och kolla på new moon och ladda in för min första innebandy träning som jag har imorgon. Har inte tränat innebandy på snart 2 år, Så det blir spännande. Vi hörs imorgon då. Godnatt!




BILDER












RSS 2.0