GOODNIGHT

Tänkte nu ssäga godnatt. Måste försöka sova om jag ska orka kliva upp klockan 05.30, jag som verkligen inte hör nånting när jag sover MÅSTE försöka vakna av väckarklockan utan hjälp av mamma. hua!
Men ja hittade även en sida på internet där man kunde ställa larm så ringde datorn, tror jag ska prova det då. Men men, vet inte om ja kommer blogga nånting när ja är nere hos hennes pappa men det ser vi då. Kameran följer med så det blir massor med bilder när ja kommer hem igen!
Ha det bäst!
PUSSAAAR

SILL OCH PÄRER

Inne igen efter att ha legat ute hela dagen. Har faktiskt fått lite färg, kung!
Nu har jag precis kokat klart äggen och nu håller pärerna på att koka, blir nu sill och pärer till middag sedan vänta på ett samtal från Hanna för att höra hur det blir i morgon. Ska nämligen åka med henne till hennnes pappa som bor nånstans vid örebro. Så ska åka dit i ca två veckor och bara må!
Men nu kokar pärerna över så måste kila!

SOL

Ätnligen står solen högt på himlen, så drar ut och passar på att få lite färg medans den nu är här. Har ju regnat konstant i två veckor ungefär! Så drar med mig lite skön musik i lurarna och lägger mig och stekeeer.
PUSSSS
Bild från We♥it

PLAYLIST

Har försökt gjort ett inlägg tidigare ikväll men bloggen har krånlgat så förbaskat så får göra ett nytt försök nudå. Skulle även försöka göra om designen men de gick ju inte det heller. Blir det dåligt väder imorgon så får ja väl försöka på nytt imorgon då.
Men men åkte till mamma ikväll, sköönt. Har suttit och tagit det lugnt och lyssnat på musik. Tänkt dela med mig med min spellista, har en väldigt blandad musik smak men hoppas ni gillart. Vi hörs imorgon!
Klicka på den charmiga bilden, dåru skaru få höra på nånting!
KYSS

NU FOR HON IGEN !

Nu sitter jag och väntar på att Hanna pojkvän ska hämta upp mig sedan ska jag ut till Hanna och slinga hennes hår.
Har haft en jätte trevlig dag i Ö-vik och har även fyndat lite grejer. En långklänning och byxorna som ni ser på bilden. Sedan även lite parfym och småsaker. Åt även på subway som det typ var år och dar sedan man åt. Gott var det iaf!
Men men, måste kila. Hörs sedan!

ÖRNSKÖLSVIK

Nu är jag här igen. Just nu sitter jag i en bil med Hanna och hennes mamma och vi är på väg till Örnsköldsvik för Anette ska dit och jobba så jag och Hanna följer med som sällskap och ska göra staden orolig där över dagen. Haha!

Stannade precis i Docksta för en kisspaus. Anette köpte varsinn tia lott åt mig och hanna. Och jag vinner 50 kr sedan var de dubbelt så 100 kr rikare blev ja då! inte illa, tackar Anette för det.

Nu ska ja fortsätta sjunga med i musiken och leka deras konstiga lekar. Vi hörs snart igen hoppas jag!



En bild i repris på mig och Hanna.

SOMMARLOV !

Ledsen för dålig uppdatering. Ska verkligen försöka ta tag i bloggen nu. Men nu är det ju början på ett skööönt sommarlov! kan inte bli bättre. Eller jo de kan de faktiskt, vore skönt om mina 132 myggbett på benen kunde försvinna nu! Jo det är sant 132 st!! jag liiider vill ja lova. Har faktiskt hunnit få dom på EN kväll. Nu i fredags var jag och tältade med tre musketörer jo, David, Andreas och Niklas. och jag ska aldrig mer lita på Andreas.
Jo vi åkte till kramfors, eller några mil utanför. Andreas farmor och farfar bor ju där så han visste ju vart allting låg, eller det trodde han och vi också såklart. Men de visade sig att vi  hade fel. För det första fastnade vi med bilen i en backe och stod där i typ en timme och försökte komma loss med det gick inte. och sedan visste vi ju inte vart vi va så vi kunde ju inte ringa om hjälp!! Så vi fick ta all packning och vandra flera km i 2 TIMMAR!!! Jag som är minst fick bära en hel öl karta dom där 2 timmarna. Ont i armarna fick ja, men tillslut kom vi ju fram till nå ställe där vi stannade till och på den kvällen fick ja alla mina myggbett! Så nu vet ni det. Plus sedan på morgonen så var det typ 1000 grader i tältet. Men det vart ju ganska trevligt iaf!
Men under den här tiden ja inte har bloggat så har ja hunnit med mycket. Har tagit upp kontakten med många gamla vänner och börjat umgåts igen och det känns väldigt skönt och jag hoppas att det kommer hålla i och att vi inte glider ifrån varann igen. Har även hunnit fått sommarlov, gått på student, jobbat, tagit första doppet och mycket mer!
Början på något nytt och väldigt underbart!!
LOVE IT!
Här ser ni ju hur min ena vad ser ut. Inte skönt!

RSS 2.0