BRÄNNBOLL

Har varit och spelat lite brännboll ute på ankarsvik med trevligt folk. Solen sken och alla var på toppen humör. Funderar på att dra ihop en gäng och spela imorgon också! riktigt kul faktiskt!
Innan så var jag med Isabelle och Pysen ett tag. Här har ni lite bilder som jag tog på pysen!
Nu har jag precis druckit upp min hallon och blåbärs smoothie, Mums!
Har inte så mycket mer att säga nu, vi hörs imorgon!
Godnatt.


GAGA

Det får duga så.


SOOOL

Nu hörni! har jag varit ute och fotat som en djävul ute på gården när solen ÄNTLIGEN kommit fram! och dom bilderna kommer här inom kort! se upp och kommentera vad ni tycker.
Har även fotat lite nya vatten bilder i köket också. Haha! hoppas dom blev bättre denna gång..

PUSSSS

MAHOGNY

Sitter med hårfärg i håret...min största hobby ni vet. Körde på Mahogny denna gång...dock vet ja inte om det kommer synas så mycket eftersom jag hade så mört innan men ja, lite nyanser blir det väl!
Det regnar just nu i sundsvall, som de också gjort hela helgen. Har inte sett solen på jätte länge nu men får hoppas på att den dyker fram i morgon.
Har varit lite off igen..eller ja ganska mycket!
Skrev nationella i matte idag också, gick skit. Det är verkligen inte mycket tid kvar nu, hoppas ja klarar matten!
Har även haft HRL, kul var det faktiskt!
& jag har köpt ett par nya svarta jeans idag..och en ring. Jeansen, Cheap Monday, endast 400 kr men det var en liten fläck på dom så fick dom för 320 kr ist! YEES. Lägger nog in bild på dom senare, och även håret också kanske. Japp, hörs då!
PUSSSSEN!



bilderna kommer från weheartit

HUND VAKT TILL LILLA PYSEN

Förlåt, jag ljög, det blev inga bilder från kalaset för kom på att jag inte hade nå batteri i kameran och sedan var den försent att ladda...
Idag har jag varit hund vakt hela dagen till lilla pysen, som började med att kissa i våran soffa!
Åkte med pappa bort till bror och var där medans dom skulle sätta upp några köks luckor. Pysen sov nästan hela tiden men var upp och busa ibland. Vi gjorde en liten leksak till honom, en raggsocka med en tom snusdosa i. Haha
Sötare och tröttare hund det får man leta efter!

Puss.

APRILHIMLEN

sitter här, nyvaken och trött...vad händer idag då? själv ska jag nog umgås med min finaste vän Isabelle. _Men innan det så ska jag åka och fira storasyster Malin som idag fyller hela 27 år! Hon börjar bli gammal nu...hua!
Kommer nog...eller ja, jag kommer ta med mig kameran dit och kanske ha den hela dagen så det kommer nog komma bilder antingen ikväll eller imorgon. WOHO!
Hörs sedan.
PUSS

PLÄTTAR

Idag har jag stekt plättar i en timme....Hejdå!

Har inget mer att säga...återkommer imorgon!

PYSEN

Har varit väldigt off på senaste tiden. Har inte haft nån orka och inte heller tid.
Valborg, satt ute på södra alnön där ja en gång i tiden bodde och grillade med en massa folk, ganska trevligt faktiskt. Har dock inga bilder därifrån..
Hjälpte Isabelle och hennes pappa att flytta imåndags, tog ledigt i slutet av dagen på skolan för att hjälpa till, snäll jag är! höll på hela dagen och hämta grejer på typ 100 olika ställen. Haha! men vi fick ju till det tillslut. Sov kvar där. Hade sedan så ont i magen på tisdagen så jag blev kvar där hemma, vi åkte då och köpte lite möbler och sedan hem och fixa fixa fixa sov även där då också.
Hon har ju även skaffat VÄRLDENS sötaste hundvalp, Pysen heter han. Huga!
Ny duschad!

RSS 2.0